Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Xavi Fornaguera

11 desembre, 2023/8:00 pm - 10:00 pm

Xavi Fornaguera va néixer i es va criar en la Costa Brava, un espai màgic que va inspirar i va acompanyar a l’artista durant la seva infància. Allí va començar estudiant guitarra i veu, encara que als divuit anys, després d’iniciar-se en la formació vocal, es muda a Barcelona per a estudiar música en el Taller de Músics.

Des de llavors no ha deixat de participar en les Jams de la ciutat comtal i de donar-se a conèixer. Tot això li ha impulsat a crear el seu primer EP “Self Destruction”, amb el qual ja ha recorregut sales com a Llum De Gas, Jamboree, Heliogàbal, Paral·*lel 62, La Pedrera i Jazzsí.

El projecte de Xavi neix de l’orgànic, dels fonaments de la música, de la seva història i el seu passat. Els seus estudis en clàssic, jazz i modern han inspirat a Xavi a crear el seu primer projecte compacte i professional.
Self Destruction és el projecte més recent en el qual l’artista expressa els alts i baixos que ha tingut en una de les èpoques més fosques de la seva vida, en la qual va maltractar molt al seu entorn per la seva incapacitat d’entendre el que li passava.
Neteja Copia el text

Mostra els detalls

Data:
11 desembre, 2023
Hora:
8:00 pm - 10:00 pm
Lloc web:
https://tallerdemusics.com/